Πολιτιστικό πρόγραμμα ΔΕΒΘ

Πλουραλιστικό, πολυσυλλεκτικό και πολυδιάστατο θα είναι το πολιτιστικό πρόγραμμα που προετοιμάζουν από κοινού οι συνδιοργανωτές της φετινής επετειακής Έκθεσης.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την Έκθεση, στοχεύοντας στη συνέχεια, τη διεύρυνση, την αναβάθμιση του πολιτιστικού διαλόγου μέσα ένα νέο πλέγμα συνεργειών. Ο Μάιος γίνεται μήνας πολιτισμού με επίκεντρο το βιβλίο.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερες από 200 εκδηλώσεις, εντός και εκτός της Έκθεσης: παρουσιάσεις Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, φεστιβάλ ποίησης, συζητήσεις, στρογγυλά τραπέζια, ημερίδες, αφιερώματα, εργαστήρια, επαγγελματικές συναντήσεις, νέες τεχνολογίες, ειδικές «γωνιές» για παιδιά και εφήβους, παράλληλες πολιτιστικές δράσεις στην πόλη κ.ά.
Οι εκδότες που επιθυμούν να οργανώσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις (για τις τέσσερις κατηγορίες: γενικό πρόγραμμα, θεματικό αφιέρωμα, παιδική γωνιά, εφηβική γωνιά μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους υπόψη της κυρίας Ευτυχίας Δουκάκου (τηλ.: 210 8201713, φαξ: 210 8201702, e-mail: edoukakou@culture.gr) έως την 29η Μαρτίου 2013 συμπληρώνοντας την αίτηση εκδηλώσεων για το πολιτιστικό πρόγραμμα εδώ .